Την άνοιξη του 2024, ολόκληρη η Νέα Υόρκη μπαίνει στην κατάψυξη!


Ποιους παίρνεις άραγε τηλέφωνο όταν ολόκληρη η πόλη της Νέας Υόρκης παγώνει μυστηριωδώς μέσα σε έναν κατά τα άλλα θερμό Ιούλιο; Αν η απάντησή σας ήταν αυτονόητα τους Ghostbusters, τότε τα νέα είναι καλά, μιας και το trailer του πολυαναμενόμενου Ghostbusters: Frozen Empire είναι εδώ για να μας προετοιμάσει για όσα θα δούμε την άνοιξη στη μεγάλη οθόνη!

Sequel στο revival που είδαμε το 2021, το Ghostbusters: Afterlife, η νέα ταινία της θρυλικής σειράς αναμένεται να βρεθεί στις αίθουσες παγκοσμίως στις 29 Μαρτίου 2024. Αυτή θα είναι και η τέταρτη παραγωγή της, με τους Spenglers — δηλαδή τους Phoebe (Mckenna Grace), Trevor (Finn Wolfhard) και Callie (Carrie Coon) — να επιστρέφουν στη δράση. Οι ίδιοι έχουν πια μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου και ζουν στον θρυλικό σταθμό της πυροσβεστικής και θα φωνάξουν και τους φίλους τους Gary Grooberson (Paul Rudd), Lucky Domingo (Celeste O’Connor) και Podcast (Logan Kim) στη νέα τους περιπέτεια.

Στο πλευρό τους θα έχουν φυσικά και τους αυθεντικούς Ghostbusters, Venkman (Bill Murray), Stantz (Dan Aykroyd) και Zeddemore (Ernie Hudson), όπως και νέα μέλη στο cast, δηλαδή τους Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster και Emily Alyn Lind.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Gil Kenan, σε σενάριο Kenan και Jason Reitman.