Η Tina Fey παρουσιάζει το ολοκαίνουριο Mean Girls, δύο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του cult favourite!


Δεν είναι φήμη, αλλά πραγματικότητα: το θρυλικό Mean Girls επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σε ένα από πιο πολυαναμενόμενα remake της χρονιάς και το official trailer του είναι εδώ για να μας βάλει σε fetch mode! Δύο δεκαετίες μετά, η Tina Fey παρουσιάζει το ολοκαίνουριο Mean Girls, διασκευάζοντας αυτή τη φορά όχι την ίδια την ταινία, αλλά τη θεατρική της μεταφορά στο Broadway που παρουσιάστηκε το 2018. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Paramount, με την ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 12 Ιανουαρίου (αναμένουμε να δούμε αν αυτή θα πάρει διανομή και στη χώρα μας).

Στο νέο Mean Girls, η Angourie Rice θα πρωταγωνιστήσει ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Cady Heron, της οποίας η οικογένεια έχει μόλις επιστρέψει στις ΗΠΑ από την Αφρική όπου και ζούσαν επί χρόνια. Εκείνη θα γίνει αμέσως φίλη με τους outcasts του νέου της σχολείου, τη Janis (Auli’i Cravalho) και τον Damian (Jaquel Spivey), καταστρώνοντας σύντομα ένα σχέδιο για να καταστρέψουν τις Plastics: τη μοχθηρή κλίκα των δημοφιλέστερων κοριτσιών του λυκείου, με αρχηγό τη Regina George (Reneé Rapp). Και φυσικά τίποτα δεν θα πάει as planed!

Στο νέο Mean Girls, η Tina Fey θα ενσαρκώσει και πάλι τον ρόλο της καθηγήτριας Ms. Norbury, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται θα δούμε μερικές από τις πιο iconic σκηνές της ταινίας να λαμβάνουν το απαραίτητο Gen Z update (ετοιμαστείτε δηλαδή για νέο χορευτικό στο “Jingle Bell Rock”). Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Jenna Fischer ως Ms. Heron, Jon Hamm ως Coach Carr και Busy Philipps ως “Cool Mom” Mrs. George. Ο Tim Meadows θα ενσαρκώσει επίσης ξανά τον Διευθυντή Duvall.

Δείτε το trailer και οργανώστε από τώρα τις προβολές με την κοριτσοπαρέα σας!