Ο streaming κολοσσός δίνει στους θαυμαστές της σειράς ένα μικρό δωράκι από τη συνέχειά της.


Ένα μικρό δωράκι για τους θαυμαστές της σειράς έκανε το Netflix ανήμερα της Stranger Things Day, δίνοντας μια πληροφορία σχετικά με τη συνέχεια της ιστορίας στην 5η σεζόν. Ο streaming κολοσσός είχε νωρίτερα κάνει διαθέσιμο στο κοινό το πρώτο επεισόδιο, για να το δει δωρεάν μέσα από το TikTok.

Τι μοιράστηκαν λοιπόν οι δημιουργοί της σειράς με το κοινό;  Αυτή δεν ήταν άλλη από μία φωτογραφία από το σενάριο και πιο συγκεκριμένα από την πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου της συνέχειας. Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα για την 5η σεζόν αναφέρει:

Τίτλος: ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο Ήχος από τον παγωμένο άνεμο. Τα δέντρα αναστενάζουν και…

Μία παιδική φωνή τραγουδάει ένα γνωστό τραγούδι.

Έτσι λοιπόν ξεκινάει το Stranger Things 5 σύμφωνα με τους δημιουργούς του, χωρίς αυτοί να δώσουν ωστόσο κανένα άλλο τυράκι για το τι θα δούμε στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, ο σκηνοθέτης Shawn Levy που θα επιστρέψει για να αναλάβει ένα επεισόδιο του Stranger Things 5, είχε δηλώσει πρόσφατα κάτι ενδεικτικό του τι να περιμένουμε. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο TotalFilm ανέφερε ότι η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και με πιο τολμηρό περιεχόμενο από όλες τις προηγούμενες: «Μιλάμε για μια πολύ μεγάλης κλίμακας, κινηματογραφική αφήγηση που τυχαίνει να τη λέμε τηλεοπτική σειρά. Το Stranger Things 5 θα είναι όσο μεγάλες είναι και οι blockbuster ταινίες που βλέπετε στο σινεμά».

Σε άλλα νέα σχετικά με το μέλλον της σειράς, η Linda Hamilton φαίνεται πως προστίθεται στο cast, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Ως προς την ημερομηνία της πρεμιέρας τώρα, δεν γνωρίζουμε ούτε κατά προσέγγιση πότε θα δούμε τη συνέχεια του Stranger Things, η παραγωγή του οποίου επηρεάστηκε αρκετά από τη μεγάλη απεργία των σεναριογράφων του Hollywood.