Το B-Movie που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε, από τον μαιτρ του είδους, Charles Band.


Το Barbenheimer ήταν χωρίς αμφιβολία το απόλυτο blockbuster φαινόμενο του καλοκαιριού – χαρίζοντας ακόμα και στις μέρες μας απίστευτα κέρδη για τις δύο ταινίες που το ενέπνευσαν – και φαίνεται πως το άστρο του θα συνεχίσει να λάμπει για καιρό ακόμα. Κι αυτό μιας που το εν λόγω φαινόμενο ενέπνευσε την παραγωγή μιας B-Movie που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε, σε σκηνοθεσία του μαιτρ του είδους, Charles Band.

Έτσι, οι ταινίες Barbie και Oppenheimer των Greta Gerwig και Christopher Nolan αντίστοιχα ετοιμάζονται για το απόλυτο merge τους στη μεγάλη οθόνη ως Barbenheimer, σε μια παραγωγή για μια κούκλα-επιστήμονα που απειλεί την ανθρωπότητα! Πιο συγκεκριμένα, η Dr. Bambi J. Barbenheimer θα αποτελεί τον κεντρικό χαρακτήρα της παραγωγής και θα είναι μια κούκλα επιστήμονας που ζει στην Dolltopia με τον σύντροφό της, Twink Dollman. Εκείνη, εξοργισμένη με τον τρόπο που η ανθρωπότητα μεταχειρίζεται τις κούκλες, αποφασίζει να δημιουργήσει μια γιγαντιαία πυρηνική βόμβα, με στόχο να καταστρέψει τον πραγματικό κόσμο.

Τα γυρίσματα του project δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, το μόνο σίγουρο όμως είναι στο ότι θα πρόκειται για μια ξεκαρδιστικά trashy παραγωγή, που δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε. Για την ώρα δεν είναι γνωστά τα πρόσωπα του casting, γνωρίζουμε όμως ότι το σενάριο είναι έτοιμο και πως ο Brian Wecht των Ninja Sex Party έχει γράψει μερικά κομμάτια που θα ακούγονται στην ταινία. Ως προς το budget της, αυτό θα είναι κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια και είναι μια από τις πιο ακριβές ταινίες που γυρίζει ο Band στην πλούσια καριέρα του (η οποία μετρά 400 παραγωγές).

Ετοιμαστείτε για fabulous καταστροφικές καταστάσεις!