Όλα όσα ανυπομονούσαμε να μάθουμε για την επιστροφή των αγαπημένων μας σειρών, αλλά και ένα production update για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us!


Ένα απαραίτητο overview του προγραμματισμού του δικτύου έδωσε ο CEO του HBO, Casey Bloys, ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τις πρεμιέρες αγαπημένων σειρών όπως τα White Lotus, House of the Dragon και Euphoria, αλλά και δίνοντας ένα production update για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us. Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές μέσα ένα press event που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη στις 2 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Variety, ο Bloys δήλωσε ότι η 3η σεζόν του The White Lotus δεν θα είναι έτοιμη πριν το 2025, παρά το γεγονός ότι ο αρχικός προγραμματισμός την ήθελε διαθέσιμη έναν χρόνο νωρίτερα. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην απεργία διαρκείας του σωματείου WGA, η οποία πλέον έχει τερματιστεί. Το 3ο κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς θα γυριστεί στην Ταϊλάνδη, με την Natasha Rothwell να επιστρέφει στον ρόλο της από την 1η σεζόν.

Παράλληλα, το House of the Dragon Season 2 επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024, μιας που ήδη βρίσκεται στη διαδικασία του post-production. Η εν λόγω σειρά δεν επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την απεργία των SAG-AFTRA, μιας που η συντριπτική πλειοψηφία του cast είναι βρετανικής καταγωγής με  Equity συμβόλαια. Ακόμη ένα Game of Thrones spinoff, το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, αναμένεται επίσης να ξεκινήσει γυρίσματα την ερχόμενη άνοιξη.

Περνώντας τώρα στο Euphoria του Sam Levinson, αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, με τον δημιουργό του να αναφέρεται στην τρίτη σεζόν του ως «film noir», γυρισμένη από την οπτική της ηρωίδας που ερμηνεύει η Zendaya, Rue.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΗΒΟ, το It prequel series με τίτλο Welcome to Derry θα καθυστερήσει επίσης λίγο, με την πρεμιέρα του να προγραμματίζεται για το 2025 παρά το αρχικό πλάνο για το Halloween του 2024.

Ως προς το The Last of Us, ο Bloys ενημέρωσε ότι η παραγωγή της δεύτερης και πολυαναμενόμενης σεζόν του θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024, με τους Pedro Pascal και Bella Ramsey να επιστρέφουν στους ρόλους τους. Το ίδιο θα συμβεί και με τον δημιουργό της σειράς, Neil Druckmann, όπως και τον showrunner, Craig Mazin.

Υπομονή λοιπόν, για όλα τα ωραία τηλεοπτικά προγράμματα που θα έρθουν από την επόμενη χρονιά.