Όμως δεν θα δούμε σε αυτό τους Dominic Purcell και Wentworth Miller!


Το reboot του Prison Break φαίνεται πως ετοιμάζει αυτή την περίοδο το Hulu, δίνοντας ξανά ζωή σε μια από τις πιο επιτυχημένες crime drama series στην ιστορία του Fox. Η παραγωγή βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πρώιμο στάδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter.

Ο Elgin James, γνωστός για τη δουλειά του στο Mayans MC, θα είναι ο showrunner του revival, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Αυτό που γνωρίζουμε μόνο είναι ότι η σειρά θα εκτυλίσσεται στον ίδιο κόσμο με την original, η οποία προβλήθηκε από το 2005 μέχρι το 2017. Στα νέα επεισόδια δεν προβλέπεται να δούμε το cast που οι fans της σειράς αγάπησαν, δηλαδή τους Dominic Purcell και Wentworth Miller. Ο τελευταίος άλλωστε είχε δηλώσει το 2019 ότι ως gay άνδρας, δεν επιθυμούσε να ερμηνεύσει ξανά straight χαρακτήρες.

Στην original σειρά Prison Break, Miller και Purcell ερμηνεύουν τους αδερφούς Lincoln Burrows και Michael Scofield. Ο Lincoln είναι καταδικασμένος με τη θανατική ποινή για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ, μέχρι που ο Michael εμφανίζεται καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να τον βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή, καθαρίζοντας και πάλι το όνομά του. Στη σειρά εμφανίζονταν επίσης οι Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Paul Adelstein, Rockmond Dunbar, Inbar Lavi, Mark Feuerstein, Robert Knepper και Augustus Prew.

Το Prison Break είχε διάρκεια πέντε σεζόν και απέκτησε και δύο spin-offs την ίδια περίοδο: το Prison Break: Proof of Innocence του 2006 – που ήταν μια παραγωγή του Fox μόνο για κινητά – και το Prison Break: Visitations – μια σειρά από online shorts. Το 2007, η σειρά ανακοίνωσε και κανονικό spinoff με τίτλο Prison Break: Cherry Hill, το οποίο ωστόσο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Το Prison Break reboot αναμένεται να είναι μια από τις πρώτες παραγωγές σειρών του Hulu έπειτα από την πλήρη απόκτησή του από τη Disney.