«Ήμασταν περισσότερο από συμπρωταγωνιστές. Ήμασταν μια οικογένεια».


Με κοινή ανακοίνωσή τους αποχαιρέτησαν οι συμπρωταγωνιστές και συμπρωταγωνίστριες του Matthew Perry στο Friends τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ηλικία 54 ετών.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές ενός cast. Ήμασταν μια οικογένεια», ανέφεραν οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer.

«Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε τον φίλο μας και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι co-creators της σειράς Friends, Marta Kauffman και David Crane, όπως και ο executive producer αυτής, Kevin Bright, τίμησαν επίσης τον Perry, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του έπειτα από πνιγμό. «Μας φαίνεται απίστευτο», γράφει το δημιουργικό trio σε κοινή του ανακοίνωση, αναφέροντας ότι είναι «σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθύτατα λυπημένοι». «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αισθανόμαστε ευλογία που τον είχαμε σαν ένα κομμάτι της ζωής μας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Kauffman, Crane και Bright πρόσθεσαν επίσης: «Ήταν ένα υπέροχο ταλέντο. Είναι cliche να πει κανείς ότι ένας ηθοποιός κάνει δικό του έναν ρόλο, όμως στην περίπτωση του Matthew, δεν υπάρχουν πιο αληθινές λέξεις. Από τη μέρα που τον ακούσαμε να ενσαρκώνει τον ρόλο του Chandler Bing, δεν υπήρχε κανένας άλλος για εμάς».

«Θα αγαπάμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έφερε σε κάθε στιγμή – όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή», ανέφεραν οι τρεις στην ανακοίνωσή τους. «Ήταν πάντα το πιο αστείο άτομο στο δωμάτιο. Περισσότερο από αυτό, ήταν ο πιο γλυκός, με δοτική και ανιδιοτελή καρδιά. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του. This truly is The One Where Our Hearts Are Broken» κλείνει η ανακοίνωση, με αναφορά στον τρόπο με τον οποίο λάμβαναν τον τίτλο τους τα επεισόδια του Friends.