Τα Amazon MGM Studios βρίσκονται πίσω από την επιστροφή του αγαπημένου horror franchise από τα ‘80s.


Τη μεγάλη επιστροφή ενός πολύ αγαπημένου horror franchise από τα ‘80s πρόκειται να δούμε απ’ ό,τι φαίνεται στη μικρή οθόνη προσεχώς, μιας που τα Amazon MGM Studios ετοιμάζουν αυτήν την περίοδο την τηλεοπτική διασκευή του Poltergeist!

Darryl Frank και Justin Falvey βρίσκονται πίσω από την πολυαναμενόμενη παραγωγή που αναμένεται να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας, μαζί με την Amblin Television, που βρισκόταν και στην παραγωγή της πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε το 1982 δια χειρός Steven Spielberg. Ο Spielberg ήταν τότε εκείνος που υπέγραφε και το σενάριο μαζί με τους Michael Grais και Mark Victor, όμως για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν αυτό θα επαναληφθεί και για τις ανάγκες της σειράς.

Η είδηση για το remake του Poltergeist έγινε γνωστή από το Variety και για την ώρα οι πληροφορίες φαίνεται πως είναι περιορισμένες. Για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε ακόμα πού θα διαδραματίζεται η σειρά, αλλά ούτε αν θα πρόκειται για κάποιο sequel ή prequel των προηγούμενων ταινιών.

Το Poltergeist του 1982 υπήρξε υποψήφιο για 3 βραβεία Όσκαρ, αποφέροντας περισσότερα από 120 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Όχι και άσχημα για μια ταινία με budget των 10 εκατομμυρίων δολαρίων!

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα Poltergeist II: The Other Side και Poltergeist III το 1986 και 1988 αντίστοιχα, ενώ μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Poltergeist: The Legacy προβλήθηκε για τρεις σεζόν στο δίκτυο Showtime.