Εξωγήινοι, δαίμονες, δολοφόνοι και τρελά ρομπότ!


Αν έχετε όρεξη να μπείτε στο πνεύμα του Halloween, σας προτείνουμε 5 ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εβδομάδα, είτε στο σινεμά, είτε στην άνεση του ίδιου σας του σπιτιού!

Five Nights At Freddy's

Βασισμένο στο ομώνυμο υπερεπιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι, και μετά από σχεδόν μία δεκαετία προσπάθειας, το «Five Nights At Freddy's» κάνει επιτέλους πρεμιέρα στους κινηματογράφους όλου του κόσμου. Το βιντεοπαιχνίδι-φαινόμενο που σημάδεψε τη δεκαετία του 2010 ακολουθεί τις περιπέτειες ενός δύσμοιρου νυχτοφύλακα, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει μια στρατιά από δολοφονικά ρομπότ. 

Saw X

Έχοντας κάνει πρεμιέρα μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, το Saw X προβάλλεται ακόμη στους ελληνικούς κινηματογράφους, και αναβιώνει το μακροσκελές franchise του James Wan. Μετά από 2 δεκαετίες ασταμάτητου τρόμου, η εμβληματική σειρά ταινιών συνεχίζει ακάθεκτη, δίνοντάς μας για άλλη μια φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις σαδιστικά ιδιοφυείς παγίδες του αδίστακτου Jigsaw.

Totally Killer

Κάτι ανάμεσα σε slasher και κωμικό 80's throwback, το νέο φιλμ της Nahnatchka Khan αποτίνει φόρο τιμής στο παλιό καλό σινεμά τρόμου, και είναι διαθέσιμο στο amazon prime. Η σύγχρονη scream queen Kiernan Shipka (Sabrina), ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και έρχεται αντιμέτωπη με έναν κατά συρροή δολοφόνο της δεκαετίας του '80.

Talk To Me

Το ψυχολογικό θρίλερ των ελληνοαυστραλών Youtuber Danny και Michael Φιλίππου αποτέλεσε την horror έκπληξη της χρονιάς, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς. Μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει ένα κειμήλιο που τους επιτρέπει να επικοινωνούν με το υπερπέραν, αλλά τα πράγματα πάνε γρήγορα από το κακό στο χειρότερο. Η ταινία προβάλλεται από 2 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

No One Will Save You

Ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη του φετινού Halloween Season, το «No One Will Save You» του Brian Duffield έκανε αίσθηση όταν κυκλοφόρησε στο Disney+ το Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Με την χαρισματική Kaitlyn Dever στον πρωταγωνιστικό ρόλο (Booksmart), το «No One Will Save You» είναι ένα φιλμ τρόμου χωρίς καθόλου διαλόγους, και ακολουθεί τη νεαρή Brynn, μία εσωστρεφή κοπέλα που καλείται να αντιμετωπίσει ολομόναχη μία εξωγήινη εισβολή.