Εν αναμονή της νέας σεζόν του «Loki», θυμόμαστε τις αγαπημένες μας μαρβελικές σειρές!


Δύο ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο θεός της σκανδαλιάς ετοιμάζεται επιτέλους να επιστρέψει στις οθόνες μας: To «Loki» είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής σειρά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Marvel, και η δεύτερη σεζόν αναμένεται να κάνει θραύση. Όσο περιμένουμε λοιπόν για την πρεμιέρα (6 Οκτωβρίου στο Disney+), αναπολούμε τις αγαπημένες μας στιγμές της τηλεοπτικής Marvel!

Loki (2021-Σήμερα)

Και φυσικά ξεκινάμε με τις χωροχρονικές περιπέτειες του Loki, που ενθουσίασαν πολυάριθμους θεατές ανά τον κόσμο: Ο γοητευτικότατος Tom Hiddelston κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, ενσαρκώνοντας τον μυστηριώδη, χαοτικό, σκανδιαλιάρη μα ηρωικό και καλόκαρδο Λόκι, και πλαισιώνεται εδώ από έναν απολαυστικό, μυστακοφόρο Owen Wilson. Οι δυό τους μοιράζονται μια τρυφερή φιλία και μερικές ξεκαρδιστικές συζητήσεις, ενώ παλεύουν να διασώσουν το χωροχρoνικό συνεχές.

What If (2021-Σήμερα)

Μία ακόμη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τηλεοπτικού μαρβελικού ρόστερ, το «What If» ξεχωρίζει από το πλήθος, μιας και αποτελεί σειρά κινουμένων σχεδίων. Μία συλλογή από ιστορίες που εξερευνούν παράλληλα σύμπαντα, κορυφώνεται σε μια μάχη για το μέλλον της πραγματικότητας.

The Falcon and the Winter Soldier (2021)

Το «The Falcon and the Winter Soldier» δεν αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεοπτικής Marvel, και μόλις 2 χρόνια μετά, τα γεγονότα της σειράς φαντάζουν ήδη κάπως ασήμαντα. Εμείς όμως του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία γιατί ήταν καλοσκηνοθετημένο, τεχνικά άρτιο και ασταμάτητα συναρπαστικό, ενώ η χημεία ανάμεσα στους Anthony Mackie και Sebastian Stan εμφύσησε νέα ζωή σε δύο από τους πιο αδιάφορους χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe.

Wandavision (2021)

Όταν κυκλοφόρησε το «Wandavision» τον Ιανουάριο του 2021, ο κόσμος είχε στερηθεί τον κόσμο της Marvel για περισσότερο από ενάμιση χρόνο: Η συλλογική θέαση της σειράς μας προκάλεσε συναισθήματα που είχαμε μήνες να νοιώσουμε, με θεωρίες, προβλέψεις, εκπλήξεις και αποκαλύψεις να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Σε μια εποχή που δεν μπορούσαμε να πάμε όλοι μαζί στο σινεμά, το «Wandavision» μας προσέφερε τη συλλογική εμπειρία που όλοι χρειαζόμασταν, ακόμη κι αν τελικά, το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο φαντασμαγορικό όσο περιμέναμε.

Moon Knight (2022)

Οι σειρές της Marvel δεν καταφέρνουν πάντα να αναπαράγουν την ποιότητα των κινηματογραφικών ταινιών της, πάσχοντας συχνά από προβλήματα χρονισμού, μέτρια ειδικά εφφέ και σενάρια που φαντάζουν κάπως ανέμπνευστα. Όλα αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και στο «Moon Knight» του 2022, όμως το καλογραμμένο και βαθιά ανθρώπινο δράμα, σε συνδυασμό με την κορυφαία ερμηνεία του Oscar Isaac εκτοξεύουν τη σειρά στην κορυφή της τηλεοπτικής Marvel, και μας χαρίζουν μια ατελή μα αξέχαστη εμπειρία.