Αρκεί να έχετε εύκαιρες 1,5 εκατομμύριο λίρες!


Προς πώληση διατίθεται αυτό το διάστημα το σπίτι του Otis και της Jean από το Sex Education και πάμε στοίχημα ότι δεν θα είναι λίγοι οι θαυμαστές της σειράς του Netflix που θα επιχειρήσουν να επενδύσουν στο ακίνητο στην ουαλική εξοχή.

Το ειδυλλιακό σπίτι που διαδραματίζονται πολλές σκηνές της αγαπημένης νεανικής σειράς, βρίσκεται συγκεκριμένα στο Symonds Yat, ένα χωριό στο Wye Valley του Herefordshire. Το ακίνητο είναι 100 ετών, σε Νορβηγικό, ξύλινο στυλ, και προσφέρει πανοραμική θέα στο ποτάμι της περιοχής λόγω της τοποθεσίας του. Τα τελευταία χρόνια, τόσο η παραγωγή του Sex Education όσο και οι θαυμαστές της σειράς νοίκιαζαν το ακίνητο για τα γυρίσματα και για διακοπές στην περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Stuart Morgan, αποφάσισε μετά από περισσότερο από 20 χρόνια να το πουλήσει, αναφέροντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε κάτι νέο.

Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για το ξύλινο σαλέ πέντε υπνοδωματίων, μιας που η τιμή του ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο λίρες Αγγλίας! Όχι παράλογη, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2002 που αγοράστηκε από τον Morgan υπέστη και ολική ανακαίνιση!

Στην τιμή της τριώροφης οικείας περιλαμβάνονται και ένα οικόπεδο με γκαζόν, δύο θερμοκήπια, εξωτερικό τζακούζι Σουηδικού τύπου και πετρόκτιστος φούρνος για πίτσα.