Η νέα παραγωγή της A24 έρχεται σύντομα στις αίθουσες.


Κυκλοφόρησε το πρώτο full-length trailer του Priscilla της Sofia Coppola, του πολυαναμενόμενου biopic της συζύγου του βασιλιά του rock ‘n’ roll.

Βασισμένη στα απομνημονεύματα της ίδιας από το 1985, Elvis and Me, η ταινία παρακολουθεί την Αμερικανίδα μαθήτρια λυκείου Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny), όσο η ίδια προσπαθεί να συνηθίσει τη μετακόμιση της ίδιας και της οικογένειάς της στη Γερμανία. Όταν όμως θα συναντήσει τυχαία σε ένα πάρτι τον Elvis Presley (Jacob Elordi), η ζωή της θα αλλάξει για πάντα – παρά τη δεκαετή διαφορά ηλικίας τους.

Με το signature στυλ της Coppola – την εμφανή δηλαδή γυναικεία ματιά και την επιτηδευμένα era-inappropriate μουσική της – η ταινία καταγράφει την ολοένα και αυξανόμενη χειραγώγηση της Priscilla από τον μετέπειτα σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, δίνοντας μια διαφορετική προοπτική στην σχέση τους που βρέθηκε στο επίκεντρο των τότε μέσων ενημέρωσης λόγω της δημοφιλίας του Presley.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Dagmara Domińczyk, Raine Monroe Boland, Emily Mitchell, Rodrigo Fernandez-Stoll, Jorja Cadence και Luke Humphrey, ενώ αυτή θα βρεθεί στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο.