Η Jodie Foster ενσαρκώνει τον ρόλο της ντετέκτιβ Liz Danvers και μας μεταφέρει στην παγωμένη Αλάσκα.


Η αναμονή έρχεται σιγά σιγά στο τέλος της, με το True Detective: Night Country να αποκτά πλέον επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα του, αλλά και trailer. Η νέα και πολυαναμενόμενη σεζόν της crime ανθολογίας θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του HBO για το 2024.

Στη νέα σεζόν, η οσκαρική Jodie Foster ενσαρκώνει τον ρόλο της ντετέκτιβ Liz Danvers και μας μεταφέρει στην παγωμένη Αλάσκα, όπου με την Kali Reis (που ερμηνεύει την ντετέκτιβ Evangeline Navarro) εξερευνά τη μυστηριώδη εξαφάνιση οκτώ ανδρών από έναν ερευνητικό σταθμό της περιοχής.

Την ατμόσφαιρα μυστηρίου στον πάγο συμπληρώνει ένα cast με τους Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc, and John Hawkes, with guest stars Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson και Joel D. Montgrand, με την Issa López να έχει αναλάβει τον ρόλο της showrunner, σεναριογράφου και σκηνοθέτριας και των έξι επεισοδίων στη θέση του Nic Pizzolatto. Η López είναι μαζί με τη Foster και executive producers της σειράς, με τους Pizzolatto, Mari Jo Winkler, Matthew McConaughey και Woody Harrelson να διατηρούν επίσης ρόλους στο executive production.

Η νέα σεζόν του True Detective έρχεται τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την προηγούμενη, όπου και είδαμε τον Mahershala Ali να ενσαρκώνει τον ντετέκτιβ Wayne Hays.