Δείτε το πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.


Ο Scott Pilgrim ξανασυναντά τη Ramona Flowers σε ένα νέο clip του Scott Pilgrim Takes Off anime spinoff για το Netflix, το οποίο και πρόκειται να δούμε στη μικρή οθόνη στις 17 Νοεμβρίου.

Στη μεγάλη επιστροφή των ηρώων που γνωρίσαμε στο ομώνυμο graphic novel και τη live-action ταινία του Edgar Wright, η Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead) εργάζεται σαν Amazon Netflix delivery girl, και ο Scott Pilgrim (Michael Cera) παραγγέλνει ένα DVD στο σπίτι του για να συναντήσει το manic pixie κορίτσι των ονείρων του.

Και αυτά είναι όσα πάνω-κάτω γνωρίζουμε για τη spinoff σειρά, η οποία θα διαθέτει οκτώ επεισόδια. Το design της ανέλαβε το anime house Science SARU, με τον Edgar Wright να επιστρέφει ως executive producer, σεναριογράφος και σκηνοθέτης και τον Bryan Lee O’Malley — που έγραψε τα original Scott Pilgrim graphic novels — να αναλαμβάνει τον ρόλο του showrunner.

Από το cast της ταινίας του 2010, στους ρόλους τους επιστρέφουν και οι Satya Bhabha ως Matthew Patel, Chris Evans ως Lucas Lee και Anna Kendrick ως Stacey Pilgrim. Παράλληλα θα δούμε και τους Aubrey Plaza, Brie Larson, Alison Pill, Brandon Routh, Jason Schwartzman, Johnny Simmons, Johnny Simmons και Ellen Wong.

Για να δούμε, θα ικανοποιήσει το κοινό του cult classic η anime εκδοχή του;