Δείτε το βίντεο που δημιούργησε ο θρυλικός δημιουργός του, Eiichiro Oda, για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα.


Σαρωτική ήταν η πρεμιέρα του One Piece στην πλατφόρμα του Netflix στο σβήσιμο του καλοκαιριού, με την τεράστια επιτυχία της σειράς να της εξασφαλίζει και την πολυπόθητη συνέχειά της για μια ακόμη σεζόν.

Ο θρυλικός δημιουργός του, Eiichiro Oda, δημιούργησε ένα ευφάνταστο βίντεο για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα, στο οποίο και βρίσκεται μέσα στο στούντιό του. Εκεί παρουσιάζεται να έχει μια συνομιλία με ένα Den Den Mushi, το οποίο ρωτάει τον Oda πώς του φάνηκε η πρώτη σεζόν, πριν αναφερθεί η θετική εξέλιξη για την παραγωγή.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε τον Oda να ζωγραφίζει σε σκίτσο τον αγαπητό χαρακτήρα Chopper, δίνοντας ελπίδες στους θαυμαστές της σειράς για τη συμμετοχή του στη συνέχειά της.

Στα οκτώ πρώτα επεισόδια είδαμε τον Iñaki Godoy στον ρόλο του Luffy, ενώ το πιστό του πλήρωμα ερμήνευσαν μεταξύ άλλων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.   

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί της. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.