Το ιστορικό δράμα του θρυλικού Martin Scorsese θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στις αίθουσες.


Ένα νέο και εκτεταμένο trailer για το Killers of the Flower Moon δόθηκε στη δημοσιότητα, με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Leo DiCaprio, να παρουσιάζεται καθηλωτικός στον ρόλο του. Το πολυαναμενόμενο ιστορικό δράμα του Martin Scorsese και των Apple Studios ετοιμάζεται για τη μεγάλη του πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου.

Το Killers of the Flower Moon είναι βασισμένο στο ομώνυμο ιστορικό βιβλίο του David Grann, το οποίο και εξερευνά τις δολοφονίες των μελών της φυλής Osage στην Oklahoma κατά τα 1920s. Αυτές έλαβαν χώρα μετά την ανακάλυψη γιγαντιαίων κοιτασμάτων πετρελαίου στη γη τους, σε μια saga γεγονότων που θα λάμβανε το όνομα Reign of Terror.

Στο πλευρό του Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστεί η Lily Gladstone και μαζί ενσαρκώνουν ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει στην Oklahoma κατά τη διάρκεια των δολοφονιών. Ο Robert De Niro ερμηνεύει τον θείο του DiCaprio, William Hale, που είναι κτηνοτρόφος στην περιοχή, ενώ ο Jesse Plemons ερμηνεύει τον Tom White, πράκτορα που ερευνά τις δολοφονίες. Ο Brendan Fraser ερμηνεύει επίσης τον δικηγόρο του Hale.

Στο cast της ταινίας θα δούμε επίσης τους John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins και Jillian Dion, ενώ οι μουσικοί Jack White, Jason Isbell και Sturgill Simpson συμμετέχουν επίσης.

Μετά την πρεμιέρα του, το Killers of the Flower Moon θα stream-άρει παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+.