Το τελευταίο κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς έρχεται σύντομα στο Netflix


Χρειάστηκε μια μεγάλη παύση για τα απαραίτητα γυρίσματα – περνώντας από τα σαράντα κύματα της πανδημίας και της μεγάλης απεργίας του Hollywood – όμως το Sex Education είναι πλέον έτοιμο για τη μεγάλη του επιστροφή στο Netflix, που θα αποτελέσει μάλιστα και το τελευταίο του κεφάλαιο.

Με σύνθημα «Πιάστε τα χαρτομάντηλα για να τελειώσουμε όλοι μαζί», η υπηρεσία streaming έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της τελευταίας σεζόν, όπου η αγαπημένη παρέα μαθητών και μαθητριών του Moordale έχει πλέον χωριστεί κάνοντας το μεγάλο πέρασμα στο πανεπιστήμιο. Έτσι, ο Otis είναι πλέον φοιτητής του κολλεγίου Cavendish, προσπαθώντας να χωνέψει την ύπαρξη ενός νέου σεξολόγου στο campus, ενώ η σχέση του με τη Maeve περνάει κρίση, μιας και εκείνη σπουδάζει στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace.

Από την 4η σεζόν θα λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, όμως θα δούμε να επιστρέφουν κανονικά στους ρόλους τους ο Asa Butterfield, ο Ncuti Gatwa, αλλά και οι Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που ερμήνευσαν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον παίζει στο Bridgerton, καθώς και η Rakhee Thakrar, που ερμήνευσε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, άφησε να εννοηθεί ότι μετά το φινάλε του Sex Education, μια spinoff σειρά θα μπορούσε ενδεχομένως να καλύψει το μεγάλο κενό που θα αφήσει το νεανικό πρόγραμμα.

Η τελευταία σεζόν του Sex Education θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το επίσημο trailer της 4ης σεζόν του Sex Education: