Βασισμένη στα κλασικά βιβλία του R.L. Stine, η σειρά έρχεται προσεχώς στις οθόνες μας.


Αυτό το φθινόπωρο ετοιμαστείτε για τεραστίων διαστάσεων Ανατριχίλες, μιας που το Hulu και το Disney+ έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο σύντομο trailer για τη νέα και πολυαναμενόμενη σειρά Goosebumps, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Αυτή θα είναι άλλωστε και μέρος του μεγάλου Halloween event του συνδρομητικού καναλιού, με τον ευφάνταστο τίτλο Huluween- Hallowstream.

Η νέα σειρά που θα μας κάνει να κολλήσουμε θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και βασίζεται φυσικά στα κλασικά βιβλία του R.L. Stine, με τα οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές μικρών horror enthusiasts. Η σειρά θα είναι ουσιαστικά ένα reboot στις Ανατριχίλες που είχαμε δει και παλιότερα και είχαν αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα. Τα πρώτα πέντε επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Στο Goosebumps θα δούμε πέντε μαθητές γυμνασίου, όσο οι ίδιοι ξεκινούν ένα παράξενο και πολύ σκοτεινό ταξίδι για να ερευνήσουν τον τραγικό θάνατο του Harold Biddle, τρεις δεκαετίες νωρίτερα. Στην πορεία, η παρέα θα ανακαλύψει και μερικά σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν των γονιών της.

Στη νέα σειρά θα δούμε τους Ana Yi Puig ως Isabella, Miles McKenna ως James, Will Price ως Jeff, Zack Morris ως Isaiah και Isa Briones ως Margot. Μαζί τους οι Rachael Harris και Rob Huebel. Ο Rob Letterman ανέλαβε τη σκηνοθεσία της σειράς.

Το Goosebumps θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu και στο Disney+ στις 13 Οκτωβρίου. Δείτε το teaser trailer πιο κάτω.