Δείτε το νέο trailer της αγαπημένης σειράς του Netflix.


Έλειψε από τους τηλεοπτικούς δέκτες για δύο ολόκληρα χρόνια, όμως ο αγαπημένος ληστής της λογοτεχνίας και της μικρής οθόνης, Lupin, ετοιμάζεται να επιστρέψει για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Και ο κολοσσός του streaming έδωσε φυσικά στη δημοσιότητα το trailer, στο οποίο και βλέπουμε τον πρωταγωνιστή της σειράς, Omar Sy, μακριά από την οικογένειά του και καταζητούμενο σε όλη τη Γαλλία.  

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη του σεναρίου της νέας σεζόν, «Ο Ασάν, που προσπαθεί πλέον να κρυφτεί, πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη σύζυγο και τον γιο του, που υποφέρουν εξαιτίας του. Εκείνος δεν το αντέχει και αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι για να τους κάνει μια απίθανη πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πάντα εκεί και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του».

Θα προλάβει λοιπόν ο Ασάν να πραγματοποιήσει το μεγάλο του κόλπο, μια ληστεία δηλαδή χωρίς προηγούμενο, ή ο αγαπημένος απατεώνας θα πέσει θύμα των καταστάσεων που ο ίδιος δημιούργησε;

Στο cast της σειράς θα δούμε πέρα από τον Omar Sy τους Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Vincent Londez, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Hervé Pierre, Etan Simon και Shirine Boutella. 

Το Lupin θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 2023 αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το επίσημο trailer της 3ης σεζόν του Lupin