Πότε θα δούμε το Chicken Run: Dawn of the Nugget στην πλατφόρμα;


Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer του πολυαναμενόμενου sequel της ταινίας Οι Κότες το ‘Σκασαν (Chicken Run), το οποίο και αναμένεται να δούμε προσεχώς στην πλατφόρμα του Netflix. Με τίτλο Chicken Run: Dawn of the Nugget, το νέο animation φαίνεται πως θα μας κρατήσει συντροφιά τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου.

23 ολόκληρα χρόνια μετά το original, το Chicken Run: Dawn of the Nugget έρχεται ως συνέχεια της πρώτης ταινίας και της πλοκής της. Τώρα, οι κότες που το έχουν σκάσει, με αρχηγούς τη Ginger και τον Rocky Rhodes, έχουν βρει καταφύγιο σε ένα ησυχαστήριο πτηνών. Όταν όμως μαθαίνουν για τις νέες πρακτικές της φάρμας κοτόπουλων από την οποία ξέφυγαν, θα πάρουν την απόφαση για δράση, θέλοντας να προστατέψουν τα υπόλοιπα πτηνά που ζουν εγκλωβισμένα σε αυτήν. Από εκεί λοιπόν που στην πρώτη ταινία είδαμε τις κότες να το σκάνε, αυτή τη φορά ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη διάρρηξη της φάρμας!

Στο sequel δεν θα δούμε δυστυχώς το original voice cast, με τον Mel Gibson να αντικαθίσταται από το Zachery Levi. Τη φωνή της Julia Sawalha για τη Ginger αναλαμβάνει αυτή τη φορά η Thandiwe Newton, ενώ στο cast θα δούμε επίσης τη Bella Ramsey, που γνωρίσαμε στο φετινό τηλεοπτικό hit, The Last of Us. Εκείνη θα ερμηνεύσει τη Molly, το κοτοπουλάκι δηλαδή των Ginger και Rocky. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Romesh Ranganathan, Daniel Mays, David Bradley, Jane Horrocks, Imelda Staunton, Lynn Ferguson, Nick Mohammed, και Peter Serafinowicz.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε ο Sam Fell, σε σενάριο των ιθυνόντων του original, Karey Kirkpatrick και John O’Farrell.

Το Chicken Run: Dawn of the Nugget θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, προτού το δούμε στη μικρή οθόνη.