Δείτε το πρώτο teaser trailer της ταινίας που θα μας απασχολήσει τον ερχόμενο Δεκέμβρη.


Στις 25 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της ταινίας Ferrari του Michael Mann στις αίθουσες παγκοσμίως, ενός δηλαδή από τα πιο πολυαναμενόμενα blockbusters του 2023. Όμως η πρώτη επίσημη προβολή της πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και αυτή ήταν φυσικά και η αφορμή για να δημοσιοποιηθεί το πρώτο σχετικό teaser trailer.

Στην ταινία, ο Adam Driver μεταμορφώνεται σε Enzo Ferrari, έχοντας στο πλευρό του τους Penélope Cruz, Shailene Woodley, Gabriel Leone, Sarah Gadon, Jack O’Connell και Patrick Dempsey. Η υπόθεση μας μεταφέρει στο 1957, όσο ο Enzo Ferrari απειλείται από χρεοκοπία και με την οικογένειά του να έχει υποστεί το χτύπημα της απώλειας του γιου της, Dino. Παράλληλα, ο Ferrari προσπαθεί να αναγνωρίσει ακόμη έναν γιο του, τον Piero, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη Lina Lardi, ενώ το πάθος του για τους αγώνες στην άσφαλτο τον οδηγεί στη συμμετοχή στο Mille Miglia της Ιταλίας.

Το 2019 είδαμε ακόμη μια ταινία για τον Ferrari, το Ford v Ferrari, του James Mangold. Η εν λόγω ταινία τοποθετείται ωστόσο εννέα χρόνια μετά, και σε αυτήν παρακολουθούμε τις προσπάθειες μιας Αμερικανοσουηδικής ομάδας να κατασκευάσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει την ομάδα της Ferrari. Παράλληλα, ο Brad Pitt ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία για τη Formula 1, οπότε φαίνεται πως ο κόσμος του racing μπαίνει για τα καλά στις αίθουσες.

Η επιτυχία του Ferrari θα κρίνει το αν η επόμενη ταινία του Mann θα είναι το sequel του κλασικού heist του 1995, Heat. Ο Driver συμμετέχει ήδη σε συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.