Δείτε την αφίσα και το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.


Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα του Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, της πολυαναμενόμενης δηλαδή νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη με την Emma Stone στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενώ στην Ελλάδα θα τη δούμε να εξέρχεται στις αίθουσες στις 4 Ιανουαρίου του 2024.

Στο Poor Things θα παρακολουθήσουμε την απίστευτη ιστορία και τη φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter, που ερμηνεύει ο χαρισματικός Willem Dafoe. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε τόσο ο Γιώργος Λάνθιμος, όσο και η ίδια η Stone, με την οποία έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το φιλμ είναι επίσης βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray

Δείτε το trailer και την αφίσα:

.be