Δείτε το πρώτο trailer για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2023.


Την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη πρόκειται να πραγματοποιήσει ο αγαπημένος David Fincher, με τη νέα του ταινία με τίτλο The Killer να αναμένεται για τον προσεχή Οκτώβριο. Σε αυτήν, το κοινό θα θυμηθεί ξανά το μοναδικό Zodiac, μιας που ο σκηνοθέτης που αγαπήθηκε στα ‘90s θα εξερευνήσει ακόμη μια ιστορία με κατά συρροή δολοφόνο.

Η ταινία θα αποτελεί ακόμη μια συνεργασία του Fincher με το Netflix, και αφού αυτή κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες παγκοσμίως, θα βρεθεί μετά στην πλατφόρμα για θέαση.

Ο σκηνοθέτης των Fight Club, The Social Network και Gone Girl επέλεξε τον Michael Fassbender για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον ηθοποιό να υποδύεται έναν εκτελεστή που ύστερα από μια μοιραία αστοχία, στρέφεται ενάντια στα αφεντικά του και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matz, σε διασκευή του Andrew Kevin Walker του Fight Club. Τη φωτογραφία ανέλαβε ο Eric Messerschmidt με τον οποίο ο Fincher συνεργάστηκε τόσο στη σειρά Mindhunter, αλλά και στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Mank.

Δείτε το teaser trailer του The Killer:

Μαζί με τον Fassbender θα δούμε τους Tilda Swinton, Arliss Howard, Kerry O'Maley, Sala Baker, Sophie Charlotte και Charles Parnell.

To The Killer αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες του κόσμου στις 28 Οκτωβρίου, ενώ στο Netflix θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου.