Πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα και ποιες θα είναι οι νέες φωνές στο cast της αγαπημένης animated σειράς;


Στη δημοσιοποίηση πληροφοριών προχώρησε επιτέλους η Adult Swim, σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Rick & Morty, η έβδομη σεζόν του οποίου βρίσκεται προ των πυλών.

Η συνέχεια της σειράς φαίνεται πως πέρασε από σαράντα κύματα προτού να βρεθούν λύσεις για το επόμενο κεφάλαιό της, μιας που ο συνδημιουργός του Rick and Morty, Justin Roiland – που ταυτόχρονα χαρίζει τη φωνή του στο πρωταγωνιστικό δίδυμο – απολύθηκε από την παραγωγή όταν έγινε γνωστό ότι κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της συντρόφου του. Ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο οι κατηγορίες αποσύρθηκαν με απόφαση του δικαστηρίου. Το μεγάλο ερωτηματικό ως προς το ποιος ή ποιοι θα χαρίσουν τις φωνές στο αχτύπητο δίδυμο εγγονού και παππού παραμένει ωστόσο μέχρι σήμερα.

Η 7η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου και η βραβευμένη με Emmy σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες.

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει το teaser poster που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας, το οποίο δεν είναι άλλο από μια παρωδία της αφίσας της ταινίας Bad Boys.

Από τη σύνοψη της νέας σεζόν καταλαβαίνουμε ότι αφήνεται να εννοηθεί ότι θα ακούσουμε νέες φωνές, οι οποίες θα προσομοιάζουν στην ερμηνεία του Justin Roiland.

Την περασμένη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει ένα teaser για την 7η σεζόν με πλάνα από την προηγούμενη, δίχως καθόλου voiceover του Justin Roiland. Μοναδική υπόκρουση ήταν το κομμάτι "Butterfly with Bullet Wings" των Smashing Pumpkins.

https://youtu.be/02tyMuSiR_8