Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για ένα από τα σημαντικότερα blockbusters που θα δούμε τους προσεχείς μήνες.


Κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής του Zack Snyder για το Netflix, η οποία και αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο σύμπαν του σκηνοθέτη των 300 και Army of the Dead για τον streaming κολοσσό. Ο λόγος φυσικά για το Rebel Moon, το οποίο και δούμε να χωρίζεται δύο κινηματογραφικά μέρη.

Το Part One αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον Δεκέμβριο και το σύμπαν πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2024. Το σενάριο του Rebel Moon υπογράφει ο Snyder μαζί με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).

Το Rebel Moon διηγείται την ιστορία μιας φιλήσυχης αποικίας στα βάθη του γαλαξία, η οποία ξαφνικά απειλείται από τις στρατιές του τυράννου Belisarius. Στην προσπάθειά της να επιβιώσει και να γλιτώσει από το κακό, η αποικία στέλνει μια νεαρή και μυστηριώδη γυναίκα, την Κόρα, να στρατολογήσει πολεμιστές από γειτονικούς πλανήτες, δημιουργώντας την απαραίτητη αντίσταση ενάντια στο κακό.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rebel Moon θα υποδυθεί η Sofia Boutella (The Mummy), ενώ στο πλευρό της θα δούμε τους Charlie Hunnam από τα Sons of Anarchy και The Gentlemen, Djimon Hounsou (Blood Diamond), Anthony Hopkins (φωνή του Jimmy), Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.

Το Zack Snyder's Rebel Moon θα χωριστεί στα μέρη Part One: A Child of Fire – που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου – και Part Two: The Scargiver – που θα δούμε στην υπηρεσία στις 19 Απριλίου του 2024.