Στο πλευρό τους οι Benicio Del Toro και Alicia Silverstone, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Grant Singer


Στη νέα ταινία του Netflix με τίτλο Reptile  πρόκειται να δούμε τον Justin Timberlake και τη Sky Ferreira, οι οποίοι αφήνουν για λίγο στην άκρη τη μουσική για τις ανάγκες του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Grant Singer. Στο πλευρό τους στην ταινία μυστηρίου θα βρίσκονται οι Benicio Del Toro και Alicia Silverstone, αλλά και οι Eric Bogosian και Ato Essandoh.

Στην ταινία πρόκειται να παρακολουθήσουμε τα βήματα ενός ντετέκτιβ όσο ο ίδιος προσπαθεί να εξιχνιάσει μια δολοφονία, ενώ αυτή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Το Reptile είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Singer, ο οποίος είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία του σε μουσικά videos. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει αμέτρητα videos για τη Sky Ferreira— συμπεριλαμβανομένων των “Everything Is Embarrassing”, “Sad Dream”, “Lost in My Bedroom”, “You’re Not the One”, “Night Time, My Time” και “I Blame Myself”. Ο ίδιος έχει επίσης συνεργαστεί με τους the Weeknd, Taylor Swift, Lorde, Slowdive και πολλούς ακόμα.