Η σειρά-φαινόμενο επιστρέφει για ακόμη μια φορά με λαμπερές προσθήκες και την Emma Roberts σε ακόμη ένα κεφάλαιο τρόμου.


Κυκλοφόρησε από το FX το πρώτο teaser video από την 12η σεζόν του American Horror Story, η οποία και θα φέρει τον τίτλο American Horror Story: Delicate. Το 1ο μέρος από το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς τρόμου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Hulu και στο Disney+ στην Ελλάδα, βάζοντας την απαραίτητη spooky πινελιά στο επικείμενο φθινόπωρο.

Στη νέα σεζόν πρόκειται να δούμε τρεις κεντρικές πρωταγωνίστριες που δεν βλέπουμε την ώρα να κατακτήσουν την οθόνη. Ο λόγος φυσικά για την Kim Kardashian, την Cara Delevingne και την σταθερή αξία της σειράς, την Emma Roberts. Στο νέο κεφάλαιο θα δούμε επίσης τον Zachary Quinto, αλλά και τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό Michaela Jae Rodriguez (Pose).

Η νέα σεζόν της σειράς-φαινόμενο βασίζεται στο μυθιστόρημα της Danielle Valentine με τίτλο Delicate Condition, που διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθεται ότι μια σατανική φιγούρα έχει στήσει ένα σκοτεινό σχέδιο για να διασφαλίσει ότι εκείνη δε θα μείνει ποτέ έγκυος.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται για τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται επιβεβαίωση για το αν αυτή θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία και για την Ελλάδα.

Δείτε το πρώτο teaser της σειράς πιο κάτω, λίγο πριν κυκλοφορήσει το επίσημο trailer: