Λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα, κάνουμε το κατάλληλο warm-up.


Aκόμη ένα video από το πολυαναμενόμενο One Piece έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, λιγότερες από δέκα ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της live action σειράς. Και αυτό μας μεταφέρει στα παρασκήνια της σειράς που αναμένεται να σπάσει ταμεία, συστήνοντάς μας τα μέλη του cast, όπως και κομβικές φιγούρες από την παραγωγή του σόου.

Το video ονομάζεται One Piece Inside the Story και δίνει μικρή γεύση από την ιστορία του One Piece, παρουσιάζοντας παράλληλα και μερικά πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν.

Η σειρά του Netflix βασίζεται στο οriginal έργο του Eiichiro Oda, ο οποίος επιβλέπει επίσης το νέο project. Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε την ιστορία του Luffy – που ερμηνεύει ο Iñaki Godoy – ενός αγοριού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να το καταφέρει αυτό, ο ίδιος θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι μαζί με το σπουδαίο πλήρωμά του για να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece. Έτσι, μαζί του βρίσκονται οι Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί της. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.