Λίγο πριν binge-άρουμε όλα τα επεισόδια στο Netflix!


Δέκα μόλις ημέρες μένουν μέχρι το One Piece προσγειωθεί επιτέλους στο Netflix και τι καλύτερο από ένα μικρό warm-up με ακρόαση ενός τμήματος του soundtrack της πολυαναμενόμενης live-action σειράς με τις περιπέτειες του Luffy (Iñaki Godoy).

Το πρώτο και από ό,τι φαίνεται επικό δείγμα μουσικής της σειράς ονομάζεται “Wealth Fame Power” και έρχεται από τους μουσικούς παραγωγούς Sonya Belousova και Giona Ostinelli. Οι ίδιοι είχαν παλιότερα δημιουργήσει το κομμάτι “Toss a Coin to Your Witcher” της τηλεοπτικής σειράς The Witcher του Netflix.

Ακούστε τη μουσική του One Piece πιο κάτω:

Η σειρά του Netflix είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Eiichiro Oda, που αποτελεί μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία. Εκείνος βρίσκεται μάλιστα και πίσω από την επίβλεψη του project. Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε την ιστορία του Luffy, ενός νεαρού αγοριού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του θα χρειαστεί ωστόσο να βρει έναν θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, και στο πλευρό του στην αναζήτηση θα έχει το πιστό του πλήρωμα. Αυτό αποτελείται από τους Mackenyu ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp και Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά One Piece δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.