Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead και πολλοί ακόμη, επιστρέφουν στους ρόλους τους τον προσεχή Νοέμβριο


Τη μεγάλη επιστροφή του Scott Pilgrim στην οθόνη πρόκειται να απολαύσουμε το επόμενο διάστημα, μιας που η ομώνυμη ταινία του Edgar Wright πρόκειται να διασκευαστεί τηλεοπτικά από το Netflix. Η δημοφιλής πλατφόρμα έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και το πρώτο official teaser για την επικείμενη anime series, η οποία θα φέρει τον τίτλο Scott Pilgrim Takes Off.

Στη σειρά αναμένεται να δούμε το αυθεντικό cast του cult film του 2010 να επανενώνεται, με τον Michael Cera να επιστρέφει φυσικά στον ρόλο μέσα από τον οποίο αγαπήθηκε για να κατακτήσει την καρδιά της Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead). Πρώτα όμως θα πρέπει να βγάλει από τη μέση τους επτά σατανικούς πρώην της Ramona, συμπεριλαμβανομένων των Gideon Graves (Jason Schwartzman), Lucas Lee (Chris Evans), Todd Ingram (Brandon Routh) και Roxie Richter (Mae Whitman).

Στο πλευρό του, ο Scott Pilgrim θα έχει τον συγκάτοικό του Wallace, τον οποίο ερμηνεύει ο Kieran Culkin, τους bandmates του Stephen (Mark Webber) και Kim (Alison Pill), την αδερφή του Stacey (Anna Kendrick), και τα φιλαράκια του Julie (Aubrey Plaza) και Young Neil (Jonny Simmons). Η ζηλιάρα πρώην κοπέλα του, η Knives (Ellen Wong) θα είναι επίσης εκεί.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων αναμένεται να προβληθεί από το Netflix, κάνοντας πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε το teaser πιο κάτω.