Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν για 4η φορά με μπόλικη δράση και βία να επικρατεί στο νέο trailer της ταινίας.


Ένα νέο trailer του Expend4bles κυκλοφόρησε μόλις, με τους «Αναλώσιμους» Jason Statham και Sylvester Stallone να επιστρέφουν στο επιτυχημένο franchise με μπόλικη βία και δράση – όπως ακριβώς τους είχαμε συνηθίσει. Το Expendables 4 θα είναι για ακόμη μια φορά μια R-rated παραγωγή, αυστηρώς ακατάλληλο δηλαδή για ανηλίκους.

Το νέο trailer της 4ης ταινίας του franchise είναι ντυμένο μουσικά με το "Can't Stop" των Red Hot Chili Peppers και σε αυτό παρακολουθούμε την αιματηρή επιστροφή της all-star ομάδας των Αναλώσιμων μισθοφόρων.

Δείτε το R-rated trailer του The Expendables 4:

Στην 4η ταινία της εμπορικότατης σειράς, η ομάδα των ελίτ μισθοφόρων με τους Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture και Sylvester Stallone θα συναντηθούν για πρώτη φορά με τους Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Uko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Scott Waugh (xXx, Need for Speed), ενώ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα στούντιο της Millenium Films και Nu Boyana Hellenic, που βρίσκονται στη Θέρμη.

Το EXPEND4BLES (Οι Αναλώσιμοι 4) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου.