Να ποιες ταινίες της streaming υπηρεσίας επηρεάζονται για τα καλά.


Η απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών του Hollywood φαίνεται να κλιμακώνεται για τα καλά το τελευταίο διάστημα, με όλο και περισσότερα μέλη των δύο ισχυρών σωματείων να μπαίνουν στον αγώνα για δικαιότερες απολαβές και ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, και τα στούντιο του Netflix επηρεάζονται για τα καλά από το πάγωμα εργασιών, με 6 από τις μεγαλύτερες παραγωγές του να είναι πλέον βέβαιο ότι θα καθυστερήσουν πολύ να προβληθούν.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι πρωτότυπες ταινίες που καθυστερούν περιλαμβάνουν το Damsel, την sci-fi ταινία φαντασίας με την Millie Bobby Brown στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το A Family Affair με τους Nicole Kidman και Zac Efron, το Lift με τον Kevin Hart, το Players με τον Damon Wayans Jr. και την Gina Rodriguez, το Shirley με την Regina King, αλλά και το Spaceman με τον Adam Sandler.

Για την κυκλοφορία των εν λόγω ταινιών γνωρίζαμε από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και κυκλοφόρησε το επίσημο trailer με τις ταινίες του 2023 από την υπηρεσία streaming. Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που το Netflix αναγκάζεται να καθυστερήσει το περιεχόμενό του, γεγονός που αναμφίβολα θα επηρεάσει τη διατήρηση των συνδρομητών του.

Οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορικής σημασίας απεργία αναφέρουν ότι τα χολιγουντιανά στούντιο δείχνουν πλέον πρόθυμα για διαπραγματεύσεις. Συνάντηση των σωματείων SAG-AFTRA και WGA θα πραγματοποιηθεί μάλιστα σήμερα, 4 Αυγούστου, ώστε να συζητηθούν οι όροι με τους οποίους θα μπορούσε να λήξει η απεργία.