Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται στο Netflix και βλέπουμε ένα πρώτο δείγμα.


Για την πρεμιέρα και το πολυαναμενόμενο φινάλε του Sex Education ετοιμάζεται το Netflix, στο οποίο και αυτή θα προσγειωθεί λίγο πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου. Και οι πρώτες εικόνες είναι και επίσημα εδώ για να μας προετοιμάσουν για όλα όσα πρόκειται να δούμε σε μια από τις πιο αγαπημένες νεανικές παραγωγές των τελευταίων ετών.

Στην 4η σεζόν θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ γνωστοί ηθοποιοί που αγαπήθηκαν στα πλαίσιά της δε θα βρίσκονται καν στον νέο κύκλο. Ο Otis του Asa Butterfield φυσικά θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τον Eric του Ncuti Gatwa. Το ίδιο θα συμβεί με τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που ερμήνευε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του Bridgerton, καθώς και η Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Να και τι μας λέει η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν: «Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis αγχώνεται για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη».

Η 4η σεζόν του Sex Education θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.