Πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς στο Disney+;


Για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της επιστρέφει τον Οκτώβριο η σειρά Loki, που θα μας βυθίσει για ακόμη μια φορά στο θαυμαστό σύμπαν της Marvel. Και απ’ ό,τι φαίνεται, το hype για τη μεγάλη επιστροφή μιας από τις καλύτερες παραγωγές του  MCU καλά κρατεί, αφού το πρώτο trailer της νέας σεζόν ξεπέρασε συνολικά τις 80 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του!

Το εν λόγω trailer έγινε με άλλα λόγια πιο επιτυχημένο σε προβολές trailer στην ιστορία των Marvel σειρών του Disney+, με τον Tom Hiddleston ως Loki να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των fans της Marvel.

Στο cast του Loki θα δούμε τους Tom Hiddleston στον ομώνυμο ρόλο ,Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E και Tara Strong ως Miss Minutes. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία Everything Everywhere All At Once, Ke Huy-Quan, θα υποδύεται τον O.B., έναν υπάλληλο της TVA (Time Variance Authority), ο οποίος είναι μεγάλος γνώστης του Multiverse και έχει εμπειρία στα ταξίδια στον χρόνο. Τέλος, θα δούμε και τους Rafael Casal, Liz Carr, Neil Ellice και Katie Dickie.

Το σενάριο της 2η σεζόν υπογράφει ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead. Δύο ακόμη σκηνοθέτες θα συμβάλουν στη νέα σεζόν, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο Dan Deleeuw στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, μετά από χρόνια εξειδίκευσης στα ειδικά εφέ. Ο Deleeuw ήταν μάλιστα τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, ενώ ήταν επικεφαλής VFX και στην 1η σεζόν του Loki. Ο Kasra Farahani είναι ο δεύτερος νέος σκηνοθέτης στη σειρά, ο οποίος και υπήρξε επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην 1η σεζόν του Loki.

Η 2η σεζόν του Loki θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.