Ο Cloud έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στη δημοφιλή σειρά του HBO.


Σε ηλικία 25 ετών «έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός Angus Cloud, γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στην σειρά του HBO, Euphoria. Ο νεαρός ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα στο Auckland της California, με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του να γνωστοποιείται αρχικά από το Variety. Στη συνέχεια, η οικογένειά του δημοσιοποίησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον ηθοποιό.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός στο να συζητά για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για όλους, ότι δεν είναι μόνοι και ότι δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους», ανέφερε η οικογένεια του Cloud.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», αναφέρεται στην δήλωση.

Ο Cloud έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στην δραματική σειρά του HBO που βραβεύτηκε με Emmy. Ήταν βασικός χαρακτήρας στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς.

Η αντίδραση του Sam Levinson

Ο Sam Levinson, σκηνοθέτης της σειράς Euphoria, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον συνεργάτη του, έγραψε το δικό του αντίο λέγοντας τα εξής: «Δεν υπήρχε κανείς σαν τον Angus. Ήταν πολύ ιδιαίτερος, πολύ ταλαντούχος και πολύ νέος για να μας αφήσει τόσο σύντομα. Πάλευε επίσης, όπως πολλοί από εμάς, με τον εθισμό και την κατάθλιψη. Ελπίζω να ήξερε πόσες καρδιές άγγιξε. Τον αγαπούσα. Πάντα θα τον αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη και ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά σου».