Δείτε ολόκληρη τη λίστα του Rolling Stone, από όπου κι προέκυψε το αποτέλεσμα.


Ως η καλύτερη υπερηρωική ταινία όλων των εποχών ψηφίστηκε το Black Panther της Marvel, έπειτα από ψηφοφορία που διεξήγαγε το ιστορικό περιοδικό Rolling Stone.

Πιο συγκεκριμένα, το Rolling Stone ανέδειξε την ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ο αείμνηστος Chadwick Boseman  ως την καλύτερη ταινία με σούπερ ήρωες στην ιστορία, έχοντας καταλήξει παράλληλα στις 50 καλύτερες ταινίες του είδους. διαφορετικές ταινίες.

Στην 2η θέση συναντάμε το Spider-Man 2 του 2004 σε σκηνοθεσία του Sam Raimi και με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire στο ρόλο του «Ανθρώπου Αράχνη».

Στην 3η θέση στη λίστα του Rolling Stone συναντάμε το Logan που κυκλοφόρησε το 2017 με τον Hugh Jackman στον ρόλο του Wolverine  και σε σκηνοθεσία του James Mangold.

Στην 4η θέση φιγουράρει το εξαιρετικά εμπορικό Avengers: Endgame, που έσπασε όλα τα ταμεία στο box office και απέκτησε εκατομμύρια επιπλέον fans για το θαυμαστό MCU.

Στην 5η θέση βρίσκουμε το Superman του 1978 με τον Christopher Reeve στον εμβληματικό ρόλο και την Margot Kidder στο ρόλο της Lois Lane.

Στην 6η θέση βλέπουμε το Spider-Man: Into the Spider-Verse, στην 7η το The Dark Knight και στην 8η το Thor: Ragnarok. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι ταινίες Wonder Woman και The Incredibles της Pixar.

Δείτε και τις 50 ταινίες πατώντας εδώ.