Φαίνεται πως η επιτυχία της Barbie ανοίγει τον δρόμο για πολλές ακόμη παραγωγές με επίκεντρο τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας!


Ένα Mattel Cinematic Universe φαίνεται πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει για τα καλά να δημιουργείται, έπειτα από το φαινόμενο της ταινίας Barbie. Έχοντας σπάσει ήδη πολλαπλά ρεκόρ στη μία εβδομάδα προβολής της, η ταινία της Greta Gerwig ανοίγει τον δρόμο για την παραγωγή πολλών ακόμη ταινιών με επίκεντρο τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, με αυτήν της Polly Pocket να συζητιέται πλέον ιδιαίτερα έντονα. Σκηνοθέτρια της ταινίας θα είναι η Lena Dunham, ενώ η Lily Collins θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον παραγωγό ταινιών της Mattel, Robbie Brenner, που μίλησε στο Variety. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το σενάριο της ταινίας έχει ήδη κατατεθεί, ενώ μέχρι στιγμής η συνεργασία των Dunham και Collins χαρακτηρίζεται ως εξαιρετική.

Η Polly Pocket είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της Mattel από τα 1980s όταν και ξεκίνησε να κυκλοφορεί. Όπως θυμάστε κατά πάσα πιθανότητα, η ίδια είναι μια κούκλα-μινιατούρα, ενώ όλες οι εκδοχές της έρχονται με λαστιχένια ρούχα και αξεσουάρ. Το brand της έχει επεκταθεί τις τελευταίες δεκαετίες με διάφορες animated ταινίες, μια web series, αλλά και ένα animated τηλεοπτικό σόου.

Η Mattel ελπίζει μελλοντικά να μεταφέρει στον κινηματογράφο και την ιστορία του  Barney, ενώ ο J.J. Abrams έχει υποσχεθεί στο κοινό να μετατρέψει και τα δημοφιλή Hot Wheels σε ταινία.