Και η Emma Roberts είναι φυσικά εκεί για ακόμη μια χρονιά


Κυκλοφόρησε και επίσημα το πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου American Horror Story: Delicate του FX, στο οποίο και πρόκειται να δούμε την Kim Kardashian και την Cara Delevingne να μεταμορφώνονται σε camp χαρακτήρες της σειράς-φαινόμενο. Και η Emma Roberts είναι φυσικά για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνίστρια της ανθολογικής σειράς του Ryan Muphy που αναμένεται αυτή τη φορά να σπάσει ταμεία.

Σε αυτή τη σεζόν πρόκειται να δούμε και την επιστροφή του βετεράνου του AHS, Zachary Quinto, αλλά και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό Michaela Jae Rodriguez (Pose). Οι πρώτες εικόνες της σειράς θυμίζουν έντονα την ατμόσφαιρα του θρυλικού Rosemary's Baby, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται ο χαρακτήρας της Kim Kardashian.

Η 12η σεζόν του American Horror Story θα βασίζεται στο υλικό του μυθιστορήματος της Danielle Valentine με τίτλο Delicate Condition, το οποίο διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθεται ότι μια σατανική φιγούρα έχει στήσει ένα σκοτεινό σχέδιο για να διασφαλίσει ότι δε θα μείνει ποτέ έγκυος.

Η Halley Feiffer διασκεύασε το μυθιστόρημα για το AHS: Delicate. To AHS: Delicate θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu/FX και μέσω του Disney+ αργότερα μέσα στην χρονιά, με πληροφορίες να λένε πως θα γίνει προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Δείτε το teaser του American Horror Story: Delicate