Η διασκευή του άκρως επιτυχημένου franchise για την πλατφόρμα έρχεται σύντομα στις οθόνες μας


Να βουτήξει για τα καλά στον κόσμο του anime ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά η πλατφόρμα του Netflix, αφού κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης   live-action series του One Piece. Η πειρατική περιπέτεια – βασισμένη στο ομώνυμο Ιαπωνικό shonen manga series που έχει οδηγήσει τα προηγούμενα χρόνια στη δημιουργία ενός επικού franchise με anime, βιβλία, theme park, video games, θεατρικά έργα και 15 ταινίες – αναμένεται να προσγειωθεί στο Netflix τον προσεχή Αύγουστο.

Στο One Piece θα δούμε τον Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, αλλά και τους Mackenyu ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, και Taz Skylar ως Sanji. Ιδού και η επίσημη περιγραφή της σειράς: «Ο Monkey D. Luffy είναι ένας νεαρός τυχοδιώκτης που λαχταρά μια ελεύθερη ζωή από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ο Luffy ξεκινά από το μικρό του χωριό για ένα επικίνδυνο ταξίδι ώστε να βρει τον θρυλικό χαμμένο θησαυρό, ONE PIECE, για να γίνει ο Βασιλιάς των Πειρατών! Αλλά για να βρει το απόλυτο έπαθλο, ο Luffy θα χρειαστεί να συγκεντρώσει το πλήρωμα που πάντα ήθελε πριν βρει ένα πλοίο για να σαλπάρει, ψάχνοντας κάθε εκατοστό στις απέραντες γαλάζιες θάλασσες, ξεπερνώντας άλλα πλοία, αλλά και τους επικίνδυνους αντιπάλους».

Άλλα μέλη του cast της σειράς είναι οι Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward και Chioma Umeala. Την παραγωγή ανέλαβαν τα Tomorrow Studios και το Netflix, μαζί με τους Matt Owens και Steven Maeda ως executive producers και showrunners. Eiichiro Oda, Marty Adelstein και Becky Clements είναι επίσης executive producers.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου στο Netflix.