Οι πρώτες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη σειρά των David Benioff και D.B. Weiss μόλις έγιναν γνωστές και δεν βλέπουμε την ώρα!


Την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης σειράς 3 Body Problem ανακοίνωσε το Netflix για τον Ιανουάριο του 2024, η οποία και αποτελεί μια παραγωγή των δημιουργών του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss. Η σειρά αποτελεί μια sci-fi παραγωγή με time-traveling πλοκή, η οποία θα ξετυλιχθεί σε οκτώ επεισόδια. Βασίζεται επίσης στη σειρά βιβλίων του Κινέζου συγγραφέα, Cixin Liu.

Όπως αναφέρει το επίσημο logline της σειράς: «Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας στη δεκαετία του 1960 στην Κίνα αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο σε μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι επανενώνονται για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Το επιβεβαιωμένο cast για το 3 Body Problem περιλαμβάνει τους Jess Hong, Benedict Wong, Eiza González, Jovan Adepo, Alex Sharp, John Bradley, Saamer Usmani, Liam Cunningham, Rosalind Chao, Jonathan Pryce, Marlo Kelly, Sea Shimooka, Ben Schnetzer και Zine Tseng.

Ο θρυλικός συγγραφέας και αστρονόμος Carl Sagan αφηγείται το opening του νέου teaser trailer για τη νέα σειρά που θα μας κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον, αναφέροντας: «Το άγνωστο μας προβληματίζει. Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι δεν πρέπει να αναρωτιόμαστε ποιος άλλος μπορεί να κατοικεί σε αυτό το σκοτάδι». Δείτε το clip πιο κάτω για μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη σειρά.