Δείτε το teaser trailer του reality, προτού προσγειωθεί στην πλατφόρμα του Netflix


Μια πρώτη ματιά από το επικείμενο Squid Game: The Challenge έδωσε στη δημοσιότητα η πλατφόρμα του Netflix, μιας νέας δηλαδή reality σειράς βασισμένης στο hit show που αγαπήθηκε όσο λίγα, δια χειρός Hwang Dong-hyuk. Έτσι, οι λάτρεις της σειράς έχουν να περιμένουν ένα εντελώς disturbing reality show, που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το clip του teaser trailer ανοίγει με τους μασκοφόρους διαγωνιζόμενους να περιμένουν σε έναν βρώμικο διάδρομο, προτού προβληθούν πλάνα από τα παρασκήνια του περίτεχνου σετ που έπρεπε να κατασκευαστεί για το show. «Το πιο διαβόητο show του κόσμου γίνεται πραγματικότητα», γράφει ένα σύντομο σύνθημα.

Διάρκειας 10 επεισοδίων, το The Challenge γυρίστηκε μετά από ανοιχτό casting call. Ακριβώς όπως το original Squid Game, υπήρχαν 456 παίκτες, όμως το χρηματικό έπαθλο ήταν 4,56 εκατομμύρια δολάρια αντί για 45,6 δισεκατομμύρια.

«Το Squid Game ενθουσίασε ολόκληρο τον κόσμο με τη μαγευτική ιστορία και τις εμβληματικές εικόνες του σκηνοθέτη Hwang. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή του, καθώς μετατρέπουμε τον φανταστικό κόσμο του σε πραγματικό σε αυτόν τον τεράστιο διαγωνισμό και ταυτόχρονο κοινωνικό πείραμα», δήλωσε ο Netflix VP των κατηγοριών Unscripted και Documentary στην εταιρεία, Brandon Riegg. «Οι θαυμαστές της δραματικής σειράς βρίσκονται μπροστά σε ένα συναρπαστικό και απρόβλεπτο ταξίδι, καθώς οι 456 διαγωνιζόμενοι στον πραγματικό κόσμο περιηγούνται στη μεγαλύτερη διαγωνιστική σειρά που έγινε ποτέ, γεμάτη ένταση και ανατροπές, με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο όλων των εποχών».

Όσο για την original σειρά, αυτή αναμένεται να επιστρέψει για μια δεύτερη σεζόν.  Ο πρωταγωνιστής της, Seong Gi-hun, θα επιστρέψει σε αυτήν, ενώ ο Front Man (Lee Byung-hun) θα είναι επίσης ένας χαρακτήρας-κλειδί στην νέα υπόθεση.