Με τους Sylvester Stallone, Jason Statham και 50 Cent να αναλαμβάνουν δράση.


Η Lionsgate έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου Expend4bles, αρκετές σκηνές του οποίου γυρίστηκαν στην «δική» μας Θεσσαλονίκη πριν μερικούς μήνες. Στην ταινία δράσης που αναμένεται να σπάσει ταμεία και στη χώρα μας, πρωταγωνιστούν οι εκρηκτικοί Jason Statham, 50 Cent, Dolph Lundgren και Sylvester Stallone, που υπόσχονται μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου!

Στη συνέχεια του επιτυχημένου franchise, οι ελίτ μισθοφόροι των Statham, Lundgren, Randy Couture και Stallone ενώνονται για πρώτη φορά με τους Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia και καλούνται τώρα να αναλάβουν μια νέα και πολύ επικίνδυνη αποστολή που θα τους φέρει στα όριά τους. 

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων επιστρατεύτηκαν ακόμη και οχήματα του ελληνικού στρατού, με βαρύ εξοπλισμό τοπικής προέλευσης, καθώς και οχήματα και μέσα, τα οποία συνεισφέρουν στην πιστότητα του κινηματογραφικού αποτελέσματος.

Η πλειοψηφία των γυρισμάτων του The Expendables 4 έγιναν στα ειδικά στούντιο της Millenium Films και Nu Boyana Hellenic, που βρίσκονται στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το καταιγιστικό trailer των EXPEND4BLES παρακάτω:

Το Expend4bles είναι μόλις μια από τις τρεις χολιγουντιανές ταινίες των τελευταίων μηνών που επέλεξαν τη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματά τους, μαζί με τα The Enforcer με τον Antonio Banderas και The Bricklayer με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev.

Το EXPEND4BLES θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Σεπτεμβρίου.