Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς του Tim Burton


Η Wednesday, σειρά-φαινόμενο από το Addams Family franchise, πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην πλατφόρμα του Netflix για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της και η πρωταγωνίστρια αυτής, η λαμπερή Jenna Ortega, έκανε πρόσφατα μια σειρά από δηλώσεις για το τι να περιμένουμε στη μεγάλη της επιστροφή. Μιλώντας με την Elle Fanning για λογαριασμό του Variety, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το επόμενο κεφάλαιο του show αναμένεται να εστιάσει πολύ περισσότερο στη horror πλευρά του, αφήνοντας πίσω τα ρομαντικά στοιχεία που είχαν ξεδιπλωθεί στο αρχικό storyline του χαρακτήρα.

«Ακόμη βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας του, όμως αποφασίσαμε να εστιάσουμε περισσότερο στο horror», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ortega. «Θα αφήσουμε κάθε ρομαντικό love interest, που είναι πραγματικά σπουδαίο. ΘΑ γίνουμε πιο bold, περισσότερο dark».

Στην ίδια συνέντευξη, η Ortega αποκάλυψε περισσότερα για το γεγονός ότι η ίδια θα γίνει για πρώτη φορά και παραγωγός της σειράς, αφού είχε πρώτα παραδεχθεί ότι στην πρώτη σεζόν άλλαζε πολλές φορές τα κείμενα για τον χαρακτήρα της. «Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Με έναν χαρακτήρα σαν αυτόν της Wednesday, που είναι τόσο αγαπητός και τόσο θρυλικός, απλώς δεν ήθελα να το κάνω λάθος. Οπότε προσπαθώ να το συζητώ όσο περισσότερο γίνεται. Στο set, μαζί με τους writers και τον Tim [Burton], όλοι μας ερχόμασταν μαζί και αποφασίζαμε τι δούλευε και τι όχι».

Η ίδια συνεχίζει: «Στην προετοιμασία της δεύτερης σεζόν, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα ξεκινούσαμε τις συζητήσεις νωρίτερα. Και είμαι απλά τόσο περίεργη. Θέλω να δω τα outfits, τους νέους χαρακτήρες που θα έρθουν, τα σενάρια και ήταν τόσο ευγενικοί που με άφησαν να φορέσω και τη στολή του παραγωγού».

Πέρα από το αγαπημένο Wednesday, η νέα ταινία της Ortega θα είναι ακόμη μια συνεργασία της με τον ταλαντούχο Tim Burton, ο οποίος αναμένεται να γυρίσει το επίσης πολυαναμενόμενο Beetlejuice 2. Η ταινία βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία της παραγωγής και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024 στις αίθουσες.