Ακόμη μια horror ταινία με τίτλο Cinderella’s Curse έρχεται μετά το πρόσφατο Winnie the Pooh: Blood & Honey


Ακόμη μια horror ταινία που μας επιστρέφει στην παιδική μας ηλικία πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, έπειτα από το πρόσφατο Winnie the Pooh: Blood & Honey που βασίζεται φυσικά στο αγαπημένο μας Winnie το αρκουδάκι με την απαραίτητη dark στροφή. Φαίνεται λοιπόν ότι τώρα έφτασε και η στιγμή της κλασικής Σταχτοπούτας, που θα αποκτήσει τη δική της horror εκδοχή μέσα από την ταινία Cinderella’s Curse.

Πίσω από το φιλμ φαίνεται πως βρίσκεται η ChampDog Films, ενώ οι γνωστές για την ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία νέα ταινία τρόμου που θα επικεντρώνεται στο γνωστό παραμύθι και θα είναι αρκετά gore αισθητικής. Στην παραγωγή συμμετέχει και η ITN Studios που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Αγγλία, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Louisa Warren. Το σενάριο έγραψε ο Harry Boxley (Mary Had A Little Lamb) και στο cast θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna και Danielle Scott.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Winnie the Pooh: Blood & Honey γνώρισε αρκετά μεγάλη εμπορική επιτυχία, έγινε γρήγορα viral σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί και ένα sequel του. Ο δημιουργός του, Rhys Frake-Waterfield, φαίνεται πως ετοιμάζεται ήδη να διασκευάσει και σαν ταινία τρόμου την ιστορία του επίσης αγαπημένου Peter Pan.

Το Cinderella’s Curse αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Οκτώβριο. Υπομονή λοιπόν μέχρι τη στιγμή που θα δείτε τη Σταχτοπούτα σε killing spree!