Ο Samuel Jackson πρωταγωνιστεί ως Nick Fury, στη νέα σειρά που θα δούμε στο Disney+


Το Disney+ κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer για την ολοκαίνουρια, πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά της Marvel, Secret Invasion, και η αγωνία κορυφώνεται λίγο πριν από τη μεγάλη της πρεμιέρα. Σε αυτήν, ο Samuel Jackson επιστρέφει στον ρόλο του Nick Fury, σε μια σειρά που αναμένεται να προβληθεί από τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα τον προσεχή Ιούνιο.

Η σειρά θα είναι μέρος του Phase 5 του MCU, ενώ θα αποτελείται από 6 επεισόδια.  Showrunner αυτής θα είναι ο Kyle Bradstreet και τα επεισόδια αναμένεται να σκηνοθετήσουν οι Thomas Bezucha και Ali Selim.

Εκτός από τον Jackson, στο Secret Invasion πρωταγωνιστούν οι Olivia Colman, Emilia Clarke, Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, Christopher McDonald, Don Cheadle και Martin Freeman.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς:

«Ο Nick Fury ήταν εξαφανισμένος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει εξερχόμενος από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;».

Δείτε το νέο teaser trailer πιο κάτω:

Το Marvel Studios’ Secret Invasion θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.