Leondardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons και Brendan Fraser αναμένεται να κατακτήσουν τη μεγάλη οθόνη στο πολυαναμενόμενο φιλμ


Το teaser trailer του Killers of the Flower Moon έδωσε στη δημοσιότητα ο Martin Scorsese, εντείνοντας την αγωνία των θαυμαστών του μέχρι την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας του.

Το Killers of the Flower Moon είναι βασισμένο στο ομώνυμο non-fiction βιβλίο του David Grann και εξερευνά τις δολοφονίες των ανθρώπων της φυλής Osage στην Oklahoma, οι οποίες έλαβαν χώρα στην περίοδο των 1920s. Όλες τους, αφού ανακαλύφθηκαν κοιτάσματα πετρελαίου στην περιοχή που κατοικούσαν, δημιουργώντας τότε μια saga γεγονότων που θα έμενε γνωστή στην ιστορία ως Reign of Terror.

Leonardo DiCaprio και Robert De Niro πρωταγωνιστούν στην ταινία, ενώ στο πλευρό τους εμφανίζονται οι Jesse Plemons, Brendan Fraser, Lily Gladstone, John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins και Jillian Dion. Οι δημοφιλείς μουσικοί Jack White, Jason Isbell και Sturgill Simpson εμφανίζονται επίσης στην ταινία σε ρόλους-έκπληξη.

Το Killers of the Flower Moon αναμένεται να βρεθεί στις αίθουσες τον προσεχή Οκτώβριο, ενώ έπειτα θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του στο AppleTV+.