Και το νέο της trailer μας κάνει να ανυπομονούμε όσο ποτέ


Το HBO έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του The Idol, της νέας σειράς του δια χειρός Sam Levinson του Euphoria, και με πρωταγωνιστή τον Abel Tesfaye ή αλλιώς The Weeknd και την Lily Rose Depp

Η δραματική σειρά αναμένεται να προβληθεί σύντομα στο φεστιβάλ των Καννών ενώ θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους θεατές μέσα στον Ιούνιο, με το κοινό να παραληρεί ήδη μετά την κυκλοφορία του trailer. Το ΗΒΟ παρουσιάζει μάλιστα τη σειρά με τη φράση «Aπό τα αρρωστημένα και διεστραμμένα μυαλά των Abel και Sam Levinson», οπότε καταλαβαίνετε τι έχουμε να δούμε.

Κεντρικό πρόσωπο της σειράς είναι η ανερχόμενη ποπ σταρ που ερμηνεύει η Rose Depp, η οποία και πέφτει στα δίχτυα ενός guru αυτοβελτίωσης που ερμηνεύει ο Weeknd. Τότε είναι που αρχίζουν να της συμβαίνουν επικίνδυνα και απόκρυφα σκηνικά που «ξυπνούν» το αίσθημα του πόθου για την ίδια. 

Στη σειρά παίζουν επίσης οι Debby Ryan, Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga, Anne Heche, Rachel Sennot, Hari Nef και η Jennie, ιδρύτρια του γκρουπ, Blackpink.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr