«Είμαι δολοφόνος. Είμαι όμως και μητέρα»


Το πρώτο official trailer του action-thriller, The Mother, έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, στο οποίο και αναμένεται να δούμε την αγαπημένη Jennifer Lopez να ενσαρκώνει τον ρόλο μιας εκτελέστριας.

Σε σκηνοθεσία της Niki Caro (Mulan), στην ταινία θα δούμε τη Lopez να προσπαθεί να προστατέψει την κόρη που έχει αναγκαστεί να αφήσει από την γέννα κιόλας με κάθε κόστος.

«Είμαι δολοφόνος. Είμαι όμως και μητέρα», αναφέρει ο χαρακτήρας της Lopez στο  γεμάτο δράση trailer, όπου τη βλέπουμε να μαχαιρώνει, να πυροβολεί και γενικά να βάζει στη θέση τους όλους όσους τολμήσουν να ενοχλήσουν την ίδια και το παιδί της.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: «Μια θανατηφόρα εκτελέστρια σταματά να κρύβεται ώστε να προστατέψει την κόρη που έδωσε πριν χρόνια, όσο η ίδια βρίσκεται κυνηγημένη από επικίνδυνους άνδρες».

Το trailer της ταινίας ανοίγει με το flashback της Lopez όσο η ίδια βρίσκεται στον τοκετό της κόρης της, με έναν πράκτορα του FBI να την ενημερώνει ότι ο μόνος τρόπος να την προστατέψει από δύο επικίνδυνους εχθρούς της είναι να εξαφανιστεί.

12 χρόνια αργότερα, ο χαρακτήρας της Lopez αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για την προστασία της ίδιας (την κόρη ερμηνεύει η Lucy Paez), μιας που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Μητέρα και κόρη θα βρεθούν στην εξοχή της Αλάσκα, όπου και θα έρθουν αντιμέτωπες με δεκάδες κινδύνους.

Στο The Mother θα δούμε επίσης τους Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Paul Raci και Gael Garcia Bernal, ενώ αυτό θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 12 Μαΐου.

Το σενάριο της ταινίας είναι μια διασκευή στο βιβλίο της Misha Green (Lovecraft Country), δια χειρός Andrea Berloff (Straight Outta Compton), Peter Craig (Top Gun: Maverick) και Green.

Δείτε το trailer: