Η διεθνούς φήμης influencer και άκρως επιτυχημένη επιχειρηματίας, στρέφεται για τα καλά στην ηθοποιία, έχοντας πρώτα περάσει επιτυχώς το τεστ του Saturday Night Live!


Η 42χρονη entrepreneur που ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός και μια από τις πιο επιδραστικές influencers στον κόσμο, η Kim Kardashian, φαίνεται πως είναι έτοιμη για το επόμενο σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας της: την ηθοποιία. Κι αυτό μιας που έπειτα από το επιτυχημένο ριάλιτι της οικογένειάς της, το The Kardashians, η Kim K ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά American Horror Story, δοκιμάζοντας το ταλέντο της στην υποκριτική.

Το American Horror Story ετοιμάζεται να επιστρέψει με τη 12η σεζόν του, με πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά την Emma Roberts, μούσα του δημιουργού της σειράς, Ryan Murphy, αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της saga που γυρνά ξανά σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας. Σε αυτή τη σεζόν, οι θεατές θα δουν για πρώτη φορά στην ιστορία του AHS το σενάριο αλλά και τα χρέη showrunner να τα αναλαμβάνει ένα άτομο, η Halley Feiffer.

Μιλώντας για την έλευση της Kim K στη σειρά, ο Murphy δήλωσε: «Η Kim είναι από τα μεγαλύτερα και λαμπρότερα τηλεοπτικά αστέρια στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του AHS. Η Emma και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με αυτή την δυναμική φιγούρα της κουλτούρας. Η Halley Feiffer έχει γράψει έναν διασκεδαστικό, κομψό και ταυτόχρονα τρομακτικό ρόλο ειδικά για την Kim και αυτή η σεζόν θα είναι φιλόδοξη και διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει ποτέ».

Σημαντικό ρόλο της συμμετοχής της Kardashian στη σειρά έπαιξε η παρουσίαση του Saturday Night Live! το 2021, η οποία τότε είχε εισπράξει διθυραμβικές κριτικές από το κοινό της θρυλικής εκπομπής της Αμερικανικής τηλεόρασης. Στο American Horror Story έχουμε δει στο παρελθόν και άλλες ισχυρές φιγούρες της ποπ κουλτούρας, όπως η Lady Gaga και η Stevie Nicks.

Ο τίτλος της 12ης σεζόν θα είναι AHS: Delicate και θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα της Danielle Valentine με τίτλο Delicate Condition, το οποίο διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθεται ότι μια σατανική φιγούρα έχει στήσει ένα ζοφερό σχέδιο για να διασφαλίσει ότι δε θα μείνει ποτέ έγκυος.

H παραγωγή θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της τον Απρίλιο, ενώ η πρεμιέρα της σειράς στο FX αναμένεται εντός του καλοκαιριού του 2023. Στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται μέσα από την πλατφόρμα του Disney+.