Brie Larson, Teyonah Parris και Iman Vellani ενώνονται στην πολυαναμενόμενη παραγωγή


Την ένωση ενός αγαπημένου ηρωικού trio είχαμε στο πρώτο teaser trailer για το Captain Marvel sequel, το The Marvels, που μόλις κυκλοφόρησε σπέρνοντας ενθουσιασμό.

Οι θαυμαστές της σειράς του Disney+, Ms. Marvel έχουν ήδη αντιληφθεί το hint του τι συμβαίνει στο τελευταίο Marvel Cinematic Universe, μιας που η σειρά τελείωσε (έρχεται spoiler!) με τη νεαρή Kamala Khan (Iman Vellani) να ενεργοποιεί τις δυνάμεις της για να βρεθεί τελικά στη θέση μιας πραγματικής Avenger, της Carol “Captain Marvel” Danvers (Brie Larson). Από ό,τι φαίνεται, ένα τρίτο άτομο με υπερδυνάμεις εμπλέκεται σε όλο αυτό, μιας που η Monica Rambeau (Teyonah Parris στο WandaVision) αλλάζει ξαφνικά θέση.

Η Monica (ή Photon ή Spectrum) παρουσιάζεται να εργάζεται με τον Nick Fury (Samuel L. Jackson) στο S.A.B.E.R. space station, γι’ αυτό και ο ίδιος έχει τον νου του στο τι συμβαίνει. Είναι όμως πραγματικά ο Fury;

Δείτε στη συνέχεια το trailer μαζί με την επίσημη σύνοψη. Οι Marvels θα βρεθούν στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.

Σε σκηνοθεσία της Nia DaCosta, η ταινία The Marvels γράφτηκε από τους Gene Colan και Roy Thomas. Σε αυτήν θα δούμε επίσης σε ρόλους τους Park Seo-joon (Parasite), Zenobia Shroff (Muneeba) και Mohan Kapur (Yusuf). Ο Goose αναμένεται επίσης να επιστρέψει με φίλους!

Η επίσημη σύνοψη:

«Στο The Marvels των Marvel Studios, η Carol Danvers aka Captain Marvel έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τον τυραννικό Kree, παίρνοντας την εκδίκησή της από τη Supreme Intelligence. Όμως διάφορες συμπτώσεις φέρνουν την Carol σε ένα αποσταθεροποιημένο σύμπαν. Όταν τα καθήκοντά της την φέρνουν σε μια σκουλικότρυπα που συνδέεται κάπως με τον Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της Jersey City super-fan, Kamala Khan, aka Ms. Marvel, αλλά και με της αποξενωμένης ανιψιάς της και σήμερα αστροναύτη στη S.A.B.E.R., Captain Monica Rambeau. Όλες μαζί ως trio, θα χρειαστεί να γίνουν μια ομάδα και να εργαστούν μαζί ώστε να σώσουν το σύμπαν ως οι Marvels».